Δεύτερη χρονιά για μια πετυχημένη δράση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και φέτος επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουμε τα προϊόντα της Χαλκιδικής σε ξενοδόχους και εστιάτορες στο πλαίσιο του 2ου Taste Halkidiki B2B HO.RE.CA. event 2025, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, εντός της ΔΕΘ. Μια διοργάνωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του προγράμματος #TasteHalkidiki, σε συνεργασία με τις Ενώσεις Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και με στόχο, τη σύνδεση του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με την φιλοξενία και την εστίαση.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες και φίλους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Αντιπεριφερειάρχες Εξωστρέφειας Μπάνε Πρέλεβιτς, Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκο Ποζρικίδη, τον Γρηγόρη Τάσιο Πρόεδρο του ΤΟΧ και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, την κ. Λένα Παπία, εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, τον Κώστας Τερτιβανίδη, Προϊστάμενο Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της ΠΚΜ αναφερθήκαμε στην αξία της συνεργασίας και της βιώσιμης και αειφορικής ανάπτυξης μέσα από τη σύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με την φιλοξενία και την εστίαση.